Julefrokost

Et godt gokart løb, hvor spændingen om, hvem der vinder, er den perfekte start på firmaets julefrokost.

En super icebreaker til at få snakken i gang mellem kolleger, som i hverdagen ikke snakker så meget sammen – her er yngste lærling på lige fod med direktøren.

Efter ræset dækker vi op med en lækker julefrokostanretning med mulighed for traditionelle juleretter og lidt mere utraditionelle. Hvad er I til?

BOOK NU

Lækker julefrokost leveret af Slagter Gregersen i Fredericia.

Julemenu

DKK 235

Pr. kuvert
  • Hvide sild m/karrysalat & løg
  • ½ æg med rejer og ramsløgsmayo
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Hjemmelavede frikadeller eller medister m/rødkål
  • Ribbenssteg m/rødkål
  • Hjemmelavet leverpostej m/champignon og bacon
  • Risalamande (portionsanrettet)
  • 2 slags ost
  • Min. 10 kuverter

Julemenu fra KokkeKompagniet

DKK 275

Pr. kuvert
  • Hvide sild med sprøde kapers, rødløg og purløg
  • Varmrøget laks med marineret grønkål, sylt og rygeostcreme
  • ½ æg med rejer sennepsmayo, dild og citron
  • Roastbeef med salat af rodfrugter, persille og peberrod
  • Terrine af svineskank æble, bacon og persille
  • KokkeKompagniets julefrikadeller med sprød kålsalat og ristede kerner
  • Slagterens leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Sprød ribbenssteg m/gammeldags rødkål
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Bagerens hjemmebagte rugbrød og specialbrød
  • smør
  • Min. 14 kuverter